“National Geographic” në mesin e dhjetë vendeve që duhet të vizitohen janë Brezovicën dhe Butrintin

“National Geographic” në mesin e dhjetë vendeve që duhet të vizitohen janë Brezovicën dhe Butrintin

Në mesin e dhjetë vendeve që duhet të vizitohen janë edhe qendra e skijimit në Brezovicë, si dhe trashëgimia botërore e Butrintit.

Kosova dhe Shqipëria janë të pasura me bukuri natyrore dhe historike. “National Geographic” ka publikuar një artikull përmes të cilit tregon dhjetë vende të ndryshme të botës që meritojnë më tepër vizitorë, përcjell albinfo.ch.Në mesin e dhjetë vendeve që duhet të vizitohen janë edhe qendra e skijimit në Brezovicë, si dhe trashëgimia botërore e Butrintit.

Brezovica është rekomanduar edhe nga faqe të ndryshme botërore, pasi është njëra nga qendrat më të mira të skijimit në Ballkan.Kosova është një nga destinacionet më emocionuese dhe ekonomike për të udhëtuar në Evropë dhe meriton të vizitohet nga shumë vizitorë.http://www.albinfo.ch/national-geographic-vizitojeni-brezovicen-dhe-butrintin/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*