Uncategorized

Presidentja kroate Grabar-Kitaroviç pret Thaçin, bashkëpunimi ynë ka traditë

download

Zagreb-Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh ministër i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi, takimet e sotme bilaterale në Kroaci i ka nisur me presidenten kroate, Kolinda Grabar-Kitaroviç. Zëvendëskryeministri Thaçi dhe presidentja kroate Grabar-Kitaroviç bashkëpunimin ndërmjet Kosovës dhe Kroacisë e quajtën me traditë të mirë. Sipas tyre, pas anëtarësimit të Kroacisë në BE dhe pas konsolidimit të Kosovës si shtet i pavarur dhe ... Read More »

​Fëmijët në Kosovë kanë qasje në përmbajtje pornografike

rtklive11143103201421

84% e fëmijëve nga 9 deri në 16 vjeç në Kosovë kanë llogari në rrjete sociale në internet. Ndërsa, 38% e tyre kanë deklaruar se kanë parë përmbajtje pornografike në 12 muaj e fundit, prej të cilëve 20% kanë parë çdo ditë ose gati çdo ditë. Kjo sipas të dhënave statistikore të nxjerra nga hulumtimi “Vlerësimi i përdorimit të internetit, ... Read More »