Shëndetsi

Mjekët po e mësojnë gjermanishten për të ikur nga Kosova

download

Në dhjetor të vitit që shkoi, Fidaim Meholli ka mbaruar Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës. Por, doktori i ri që pas pak muajsh pret të licencohet për të kryer punën prej doktori, nuk ka ndonjë shpresë se shteti, ku ai është shkolluar, do t’i ofrojë një zgjidhje për punësim. Ai paralel me studimet ka ndjekur edhe kurse të ... Read More »

Ministria e Shëndetësisë dhe “Sos Infanzia nel Mondo” lidhin Marrëveshje bashkëpunimi

Prishtinë – Ministri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës Ferid Agani dhe presidenti i Shoqatës Humanitare “Sos Infanizia nel Mondo-NGO” nga Italia, Riccardo Bianchi, nënshkruan sot  Marrëveshjen e bashkëpunimit në mes të Ministrisë së Shëndetësisë dhe OJQ-së  italiane. Marrëveshja u nënshkrua duke pasur parasysh interesin e përbashkët për avancimin e shërbimeve mjekësore dhe shëndetësore në Kosovë. Palët u pajtuan për bashkëpunim ... Read More »

Ministria e Shëndetësisë dhe Ankara Guven Hospital lidhin marrëveshje bashkëpunimi

Prishtinë – Ministri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës Ferid Agani, nënshkroi sot një marrëveshje bashkëpunimi mes Ministrisë së Shëndetësisë dhe  Spitalit  Guven të Ankarasë nga Republika e Turqisë. Marrëveshja e bashkëpunimit, ka për qëllim shkëmbimin e informimit dhe përvojës lidhur me strukturat e organizimit dhe reformën brenda shërbimit shëndetësor në Republikën e Kosovës dhe në Turqi, bashkëpunim në fushën e ... Read More »